Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Καλή ακρόαση! Το Blog, είναι προσωπικό και αποτελεί, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, με σκοπό, αποκλειστικά, την ενημέρωση και πληροφόρηση, συναδέλφων και μη, για επίκαιρη ειδησεογραφία. ΔΕΝ ακολουθείται κάποια "γραμμή", ΔΕΝ εξυπηρετούνται συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά (“Και δεν το κάνω, για τα likes, όπως με κατηγόρησε κάποιος, που ενοχλήθηκε... Ας μη πάρω, ούτε ένα, δεν με ενδιαφέρει...”). Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι κοινοποιήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Ο λόγος, που όλα, τα άρθρα, αντιγράφονται, επικολλούνται εδώ στο Blog και μετά κοινοποιούνται στο Facebook, είναι, διότι τα πρωινά σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, το Facebook είναι μπλοκαρισμένο, από το "Σύζευξις"! Η επίσημη δικαιολογία, είναι για να μη "ζορίζεται" το σύστημα... Θαρρείς και όλοι τα πρωινά, δε δουλεύουμε και είμαστε, συνεχώς στο Facebook!!! Ο κώδικας του blog, είναι φτιαγμένος, με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπλοκάρει, τίποτε, με το "ΣΥΖΕΥΞΙΣ" και να λειτουργούν όλα, όπως πρέπει. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: Στον αγώνα της Κυριακής ενάντια στα θρησκευτικά η Μητρόπολη Καλαβρύτων, ανακοίνωση για συλλαλητήριο

Συλλαλητήριο Θρησκευτικά: Στο πλευρό των Ελλήνων συντάσσεται με ανακοίνωσής της η Μητρόπολη Καλαβρύτων, στον αγώνα ενάντια στα Θρησκευτικά που θα λάβει χώρα την Κυριακή 4 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το συλλαλητήριο:

Αγαπητοί μας Χριστιανοί

Ως είναι γνωστό σε όλους μας με ανίερες και αντισυνταγματικές πρωτοβουλίες της Κυβερνήσεως, όχι μόνο διακυβεύονται αλλά απεμπολούνται τα Ιερά και τα Όσια μας με πολλούς τρόπους και απειλείται με αλλοίωση το Ορθόδοξο Χριστιανικό φρόνημα μας.

Μεταξύ των πολλών ανίερων πρωτοβουλιών είναι και η καθιέρωση των νέων Θρησκευτικών που έχουν πολυθρησκειακό προσανατολισμό.

Επομένως, θα πρέπει όλοι μαζί να αντιδράσουμε και να βροντοφωνάξουμε «Λέμε ΟΧΙ στα νέα θρησκευτικά»

Προς το σκοπό αυτό η Π.Ε.Θ. και τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία καλούν όλους τους Έλληνες να δώσουν δυναμικά το παρόν τους στη μεγάλη ανοικτή εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. κ. Ηρακλή Ρεράκη και θέμα: «Η Χριστομαχία στα νέα Θρησκευτικά και οι συνέπειές της στην αγωγή των παιδιών».

Όλοι μαζί να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην επιβολή των νέων «Φακέλων μαθήματος», επειδή:

Έρχονται σε αντίθεση με το ισχύον Σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδος.* Υποβαθμίζουν ύπουλα το πρόσωπο του Χριστού και την αλήθεια της Ορθοδοξίας.

Οδηγούν στην πανθρησκεία, τον συγκρητισμό, τον αγνωστικισμό και την αθεΐα.

Στηρίζουν την άνιση μεταχείριση της συντριπτικής πλειονότητος των ορθοδόξων μαθητών, σε σχέση με τις μικρές αριθμητικές ομάδες των αλλοθρήσκων.

Όλοι μαζί να αγωνιστούμε:

Για να μην επιτρέψουμε την αλλοίωση του ορθοδόξου φρονήματος των παιδιών μας.
Το συλλαλητήριο θα γίνει στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών την Κυριακή 4η Μαρτίου 2018 και ώρα 1μ.μ..

Η Ιερά Μητρόπολή μας συμμετέχοντας σ’ αυτόν τον αγώνα αντιδράσεως προσκαλεί και παροτρύνει τους πιστούς να σπεύσουν να δώσουν το δυναμικό «παρών» στο εν λόγῳ παλλαϊκό Συλλαλητήριο.

Για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, η Ιερά Μητρόπολις θα αναλάβει την ευθύνη της οργανώσεως μεταβάσεως με λεωφορείο.

Η τιμή κατ’ άτομο θα είναι δέκα (10€) ευρώ.

Υπεύθυνος για την οργάνωση και στον οποίον δύνασθε να απευθύνεσθε θα είναι ο Πρωτ. π. Αθανάσιος Λιακόπουλος στο τηλέφωνο 6945 947 680.

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/syllalitirio-thriskeftika-o-amvrosios-sto-plevro-ton-agonizomenon-ellinon-tin-kyriaki/